.

Recenze

Datum: 18.02.2019

Vložil: Andrea Majerková

Titulek: recenze

Děkuji panu Máchovi za skvělý výcvik. Svatá trpělivost, postupné zaučování. I přes jeho velkou vytíženost se vám při jízdě věnuje na 150%! Zkoušky jsou v Ostravě těžké, ale dají se zvládnout. Já mohu tuto autoškolu jen doporučit!!!

Datum: 14.02.2019

Vložil: Silvie

Titulek: Poděkování a doporučení

Obrovský díky jak panu Máchovi, tak panu Veselému, vše mě perfektně naučili a díky tomu jsem zvládla teorii i jízdy na první pokus. A pak že to v Ostravě nejde:-)
MAXIMÁLNĚ DOPORUČUJI

Datum: 13.02.2019

Vložil: Veronika

Titulek: Doporučení

Moc děkuji panu Máchovi za jeho trpělivost a připravení na zkoušky.Všem můžu jen doporučit:)

Datum: 29.01.2019

Vložil: Tomáš

Titulek: Balaž

Dobrý den tímto bych chtěl poděkovat pánu máchovi za nejlepší výcvik v autoškole doporučuji všem

Datum: 23.01.2019

Vložil: Adéla

Titulek: Děkuji

Chtěla bych poděkovat panu Máchovi za skvělý a užitečný kurz autoškoly,který mě hodně naučil a připravil na závěrečné zkoušky. Můžu jen doporučit.

Datum: 21.01.2019

Vložil: Adéla Fričová

Titulek: recenze

Chtěla bych moc poděkovat panu Máchovi za vše, co mě na kurzech a při jízdách naučil. Díky jeho přístupu a profesionální výuce, jsem zvládla test i jízdy na první pokus. Super jednaní. Není nad čím přemýšlet, můžu jedině doporučit. :-)

Datum: 18.01.2019

Vložil: Michaela Sobasová

Titulek: Doporučení

Chtela bych taky podekovat panu Machovi, vse co me naucil jsem podala u zkousek testu i jizdy a oboji jsem zvladla na druhy pokus. Super jednani,cena a i konecny vysledek :)
Jsem rada ze jsme si s pritelem vybrali prave Vasi autoskolu :) preji hezky den a mnoho dalsich uspesnych zkousek.

Datum: 15.12.2018

Vložil: Marie Konvičná

Titulek: Poděkování

Ráda bych touto cestou podekovala panu Veselemu a panu Machovi. Perfektní jednání a svata trpělivost :-D. Vřele doporučuji všem!

Datum: 15.08.2018

Vložil: Kristina

Titulek: Poděkování

Pane Mácha Děkuji za vaši toleranci a pevné nervy se mnou

Datum: 27.08.2018

Vložil: Zdenek Adam

Titulek: Re: Poděkování

Velke podekovani P. Machovi za obrnenou trpelivost, i kdyz jsem udelal spoustu chyb behem jizdy tak vzdycky P. Macha byl klidny a snazil se vzdy v klidu upozornit a poradit. Vrele doporucuji kazdemu nejlepsi autoskola z oozdravem Zdenek Adam.

Vyhledávání

Kontakt

Autoškola Mácha a autoškola Máchová 28. října 68/165, Ostrava-Mariánské Hory 70900

Mácha 731 085 885