.

Recenze

Datum: 15.08.2018

Vložil: Kristina

Titulek: Poděkování

Pane Mácha Děkuji za vaši toleranci a pevné nervy se mnou

Datum: 27.07.2018

Vložil: benedikt hawel

Titulek: recenze

Moc děkuji Panu Patrikovi Máchovi je to skvěly učitel mnohé mě naučil pěkně se chová ma trpělivost a hlavně neřve když se něco nepovede pěkně vysvětli je mnoho autoškol a jsem velice rad že jsem si vybral pravě pana máchu každemu doporučuji

Datum: 28.06.2018

Vložil: Mácha Patrik

Titulek: další recenze

https://www.vsechny-autoskoly.cz/autoskola_macha/hodnoceni/

Datum: 28.06.2018

Vložil: Michal Drabina

Titulek: doporučení

Doporučuji.Zkoušky na po druhé a velmi spokojen.Super vozový park,skvělí učitelé,přístup taky v pohodě a za prázdniny dle domluvy s panem Máchou ukončený celý kurz a ještě i se zkouškama.)¨Děkuji moc všem schopným lidem s této autoškoly a budu jenom doporučovat.

Datum: 28.06.2018

Vložil: Jan Děrgel

Titulek: velké díky

Dobrý den tímto bych moc chtěl poděkovat panu Kosňovskému za skvělou výuku,jeho metody při jízdách,neboť jsem s ním byl nadmíru spokojen.Jeho klid a neustále dobrá nálada mi zpříjemnila celou cestu autoškolou.Mohu jen doporučit a pokud si někdo stěžuje na neůspěch při závěrečných zkouškách nebo jízdách tak už je to jen jeho problém protože pravidla jsou pro všechny stejné.Dnes jsem úspěšně absolvoval testy i jízdy takže ještě jednou děkuji panu Machovi i panu Kosňovskému za přípravu a hurá na cesty :-)

Datum: 28.06.2018

Vložil: Michaela Cholujova

Titulek: poděkování

Moc děkuji Panu Patrikovi Máchovi za jeho trpělivost a za vše co mě v kurzu naučil i když u zkoušek byla nervozita.Kondiční jízdy mi moc pomohli když se mi nedařilo u zkoušek .Vše záleží na lidech jak se k tomu všemu postaví. P.s. moje maminka se přidává k poděkování.

Datum: 25.06.2018

Vložil: Petr

Titulek: Recenze

Zrovna u této autoškoly to ani nevadí, protože si stejně vždycky dané recenze pan Mácha profiltruje, podle toho, jak se mu to hodí. :/

Datum: 26.06.2018

Vložil: Mácha Patrik

Titulek: Re: Recenze

Dobrý večer,

nepotřebuji si nic filtrovat za nás mluví úspěšnost u zkoušek a spousty spokojených zákazníků a občas se při tom počtu najde někdo,třeba jako Vy co tady píšou co píšou.Ať se Vám daří Petře nebo jak se ve skutečnosti jmenujete.
Všem fajn večer přeje Mácha

Datum: 24.06.2018

Vložil: Mácha Patrik

Titulek: info o recenzích

Dobrý den všem,kdo zavítali na naše stránky.
Pokud hledáte nějaké doporučení a recenze,tak zatím bohužel nic nenajdete,protože nám napadli stránky heckeři a smazali nám kompletní naše recenze.
Děkujeme za pochopení.
Mácha Patrik

Vyhledávání

Kontakt

Autoškola Mácha a autoškola Máchová 28. října 68/165, Ostrava-Mariánské Hory 70900

Mácha 731 085 885