.

Recenze

Datum: 16.05.2019

Vložil: Dragoun

Titulek: Podekovani

Pan Mácha má jednu z mála autoškol ktere mají výborný přístup a vynikají učební praktiky vřele doporučuji a ti moc děkuji panu Machovy

Datum: 03.04.2019

Vložil: Danyiová Veronika

Titulek: -------------------------------------------

Nikdo nemůže být tak dobrý, aby se nenašel lepší.. na tomto principu funguje toto století a konkureci má každá firma, stejně jako autoškola -právě proto je tak těžké si ji vybrat.
Tato autoškola ale vyniká v jedné věci - a tou je komunikace. Oba členové týmu byli vždycky vstřícní a ochotní se domluvit v jakékoli situaci, za což jsem vděčná nejvíc.
Přeji hodně štěstí do budoucna!

Datum: 11.03.2019

Vložil: František Janča

Titulek: velké díky

Pokud jste z okoli Mar. Hor je tohle asi vase nejlepsi volba. V Lednu 19 jsem u neho delal rychlokurz a jde videt ze pan Macha uz ma slusne vypracovany system, na urovni vetsich autoskol ale porad s osobnim pristupem.
Díky Franta

Datum: 18.02.2019

Vložil: Andrea Majerková

Titulek: recenze

Děkuji panu Máchovi za skvělý výcvik. Svatá trpělivost, postupné zaučování. I přes jeho velkou vytíženost se vám při jízdě věnuje na 150%! Zkoušky jsou v Ostravě těžké, ale dají se zvládnout. Já mohu tuto autoškolu jen doporučit!!!

Datum: 14.02.2019

Vložil: Silvie

Titulek: Poděkování a doporučení

Obrovský díky jak panu Máchovi, tak panu Veselému, vše mě perfektně naučili a díky tomu jsem zvládla teorii i jízdy na první pokus. A pak že to v Ostravě nejde:-)
MAXIMÁLNĚ DOPORUČUJI

Datum: 13.02.2019

Vložil: Veronika

Titulek: Doporučení

Moc děkuji panu Máchovi za jeho trpělivost a připravení na zkoušky.Všem můžu jen doporučit:)

Datum: 29.01.2019

Vložil: Tomáš

Titulek: Balaž

Dobrý den tímto bych chtěl poděkovat pánu máchovi za nejlepší výcvik v autoškole doporučuji všem

Datum: 23.01.2019

Vložil: Adéla

Titulek: Děkuji

Chtěla bych poděkovat panu Máchovi za skvělý a užitečný kurz autoškoly,který mě hodně naučil a připravil na závěrečné zkoušky. Můžu jen doporučit.

Datum: 21.01.2019

Vložil: Adéla Fričová

Titulek: recenze

Chtěla bych moc poděkovat panu Máchovi za vše, co mě na kurzech a při jízdách naučil. Díky jeho přístupu a profesionální výuce, jsem zvládla test i jízdy na první pokus. Super jednaní. Není nad čím přemýšlet, můžu jedině doporučit. :-)

Datum: 18.01.2019

Vložil: Michaela Sobasová

Titulek: Doporučení

Chtela bych taky podekovat panu Machovi, vse co me naucil jsem podala u zkousek testu i jizdy a oboji jsem zvladla na druhy pokus. Super jednani,cena a i konecny vysledek :)
Jsem rada ze jsme si s pritelem vybrali prave Vasi autoskolu :) preji hezky den a mnoho dalsich uspesnych zkousek.

Vyhledávání

Kontakt

Autoškola Mácha a autoškola Máchová 28. října 68/165, Ostrava-Mariánské Hory 70900

Mácha 731 085 885