.

Recenze

Datum: 15.12.2018

Vložil: Marie Konvičná

Titulek: Poděkování

Ráda bych touto cestou podekovala panu Veselemu a panu Machovi. Perfektní jednání a svata trpělivost :-D. Vřele doporučuji všem!

Datum: 15.08.2018

Vložil: Kristina

Titulek: Poděkování

Pane Mácha Děkuji za vaši toleranci a pevné nervy se mnou

Datum: 27.08.2018

Vložil: Zdenek Adam

Titulek: Re: Poděkování

Velke podekovani P. Machovi za obrnenou trpelivost, i kdyz jsem udelal spoustu chyb behem jizdy tak vzdycky P. Macha byl klidny a snazil se vzdy v klidu upozornit a poradit. Vrele doporucuji kazdemu nejlepsi autoskola z oozdravem Zdenek Adam.

Datum: 27.07.2018

Vložil: benedikt hawel

Titulek: recenze

Moc děkuji Panu Patrikovi Máchovi je to skvěly učitel mnohé mě naučil pěkně se chová ma trpělivost a hlavně neřve když se něco nepovede pěkně vysvětli je mnoho autoškol a jsem velice rad že jsem si vybral pravě pana máchu každemu doporučuji

Datum: 28.06.2018

Vložil: Mácha Patrik

Titulek: další recenze

https://www.vsechny-autoskoly.cz/autoskola_macha/hodnoceni/

Datum: 28.06.2018

Vložil: Michal Drabina

Titulek: doporučení

Doporučuji.Zkoušky na po druhé a velmi spokojen.Super vozový park,skvělí učitelé,přístup taky v pohodě a za prázdniny dle domluvy s panem Máchou ukončený celý kurz a ještě i se zkouškama.)¨Děkuji moc všem schopným lidem s této autoškoly a budu jenom doporučovat.

Datum: 28.06.2018

Vložil: Jan Děrgel

Titulek: velké díky

Dobrý den tímto bych moc chtěl poděkovat panu Kosňovskému za skvělou výuku,jeho metody při jízdách,neboť jsem s ním byl nadmíru spokojen.Jeho klid a neustále dobrá nálada mi zpříjemnila celou cestu autoškolou.Mohu jen doporučit a pokud si někdo stěžuje na neůspěch při závěrečných zkouškách nebo jízdách tak už je to jen jeho problém protože pravidla jsou pro všechny stejné.Dnes jsem úspěšně absolvoval testy i jízdy takže ještě jednou děkuji panu Machovi i panu Kosňovskému za přípravu a hurá na cesty :-)

Datum: 28.06.2018

Vložil: Michaela Cholujova

Titulek: poděkování

Moc děkuji Panu Patrikovi Máchovi za jeho trpělivost a za vše co mě v kurzu naučil i když u zkoušek byla nervozita.Kondiční jízdy mi moc pomohli když se mi nedařilo u zkoušek .Vše záleží na lidech jak se k tomu všemu postaví. P.s. moje maminka se přidává k poděkování.

Datum: 25.06.2018

Vložil: Petr

Titulek: Recenze

Zrovna u této autoškoly to ani nevadí, protože si stejně vždycky dané recenze pan Mácha profiltruje, podle toho, jak se mu to hodí. :/

Datum: 26.06.2018

Vložil: Mácha Patrik

Titulek: Re: Recenze

Dobrý večer,

nepotřebuji si nic filtrovat za nás mluví úspěšnost u zkoušek a spousty spokojených zákazníků a občas se při tom počtu najde někdo,třeba jako Vy co tady píšou co píšou.Ať se Vám daří Petře nebo jak se ve skutečnosti jmenujete.
Všem fajn večer přeje Mácha

Vyhledávání

Kontakt

Autoškola Mácha a autoškola Máchová 28. října 68/165, Ostrava-Mariánské Hory 70900

Mácha 731 085 885